Theo Derks silobouw - Alles voor Uw mestopslag onder 1 dak

Omschrijving
Het is een goede manier om Uw silo af  te dekken.  Onze spankap kan worden toegepast voor zowel houten, stalen als betonnen silo’s.
  De spandaken   worden gemaakt van PVC folie en zijn voorzien van een KIWA-certificaat. De middenkolom is van hardhout. De bevestigingsmiddelen (ratels ) zijn gemaakt van RVS en de volanbuis wordt gegalvaniseerd. 
U kunt kiezen uit grijs of groen doek. Het doek is bestand tegen mest,  UV, weersinvloeden vuil water alsmede slib.
. TEVENS LEVEREN WIJ OOK VRIJDRAGENDE DAKEN EN DRIJVENDE AFDEKKINGEN


KIWA -keur en BRM
De spandaken van   zijn voorzien van een Kiwa-geschiktheidsverklaring; De spankap wordt geproduceerd en gemonteerd volgens de richtlijnen van de BRM en Euro-norm.

Goed  maatwerk
De maatvoering van de spankap  wordt geheel door ons verzorgd.  U kunt zelf het aantal mangaten  en de afmetingen van de mangaten aangeven zodat U de gewenste spankap voor Uw mestsilo krijgt.


Garantie en betrouwbaarheid
U krijgt van ons een duidelijke offerte.  Hierna krijgt U een overeenkomst. Deze zullen wij correct afhandelen. De werkzaamheden zullen keurig netjes door ons worden uitgevoerd.  Verder worden onze spankappen geleverd met een referentieperiode van 10 jaar.  Deze  spankap is een betrouwbare en goede keuze.

Wij maken graag een passendeaanbiedingvoor Uw siloafdekking of biogasdak

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint